Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Limbózási rekord... Shemika Charles átfér egy autó alatt

megdöbbentő rekord sport

A 22 éves Shemika Charles 2010 óta Guinness rekorder, amikor is a földtől 21,59cm-re lévő rúd alatt limbózott át. 14 évesen kezdte a limbózást, és a nagybátyja volt a trénere. Elég hamar kiderült hogy tehetsége van hozzá. (Édesanyja, Sherrie Charles is limbótáncos volt.) Shemika a videóban azt mondja, hogy 4 éve napi 6 órát gyakorol, és megpróbálja megdönteni saját rekordját.

0 Tovább

Hogyan okozzunk meglepetést egy tehetségkutatóban?

megdöbbentő produkció A csinos, 37 éves Cristina Ramos énekesként vett részt a Got Talent España 2016-os válogatóján. Produkciójával egyes zsűritagokat már az elején elbűvölt, míg mást kicsit sem... aztán igyekezett ezt a zsűritagot is meggyőzni...

0 Tovább

Trükkös szombat: Esések Iskolája

Trükkös szombat sport Ma nem hagyományos life hack videót osztok meg, hanem arról lesz szó, hogy csökkenthetők az esés következtében előforduló sérülések. A rádióban hallottam a Dobrotka Béla-féle Esések Iskolájáról. A cél az, hogy a mozdulatsor gyakorlásával, bevésődésével egy megbotlás vagy épp hagyatt esés esetén automatikus a legkevesebb sérülést okozó módon tompítsuk testünk földre érkezését. Tanfolyamokat tartanak gyerekeknek (ovisoknak, iskolásoknak), sportolóknak, időseknek, és akár mozgássérülteknek is.

MTVA M4 Esések Iskolája - Női Rögbis lányokkal:

Szenior:

0 Tovább

Készüljünk a nyárra a Kerekes Banddel!

zene megnevettető nyár

A Kerekes Band Mr. Hungary c. dala jó pár éves, de annyira vicces mind a szöveg, mind a vdeó miatt, hogy muszáj megosztani. Akik már ismerik, biztosan szívesen hallgatják meg újra. Akik nem ismerik... na, hát most akkor megismerik. Nem hiszem, hogy van olyan, aki nem mosolyodik el a dal hallatán. Extrán vicces a német verzió... alább ott a videó.

Akkor hát hangolódjuk a nyárra angolul...

... és németül!

0 Tovább

Ross (Jóbarátok) a barnító szalonban

megnevettető Nem tudom, hogy Magyarországon is van-e olyan szalon, ahol végülis kémiai anyagoktól barnul le az ember, nem a fény hatásaitól. Mindenesetre a sorozat forgatókönyvírói nagyon vicces jelentet készítettek egy képzeletbeli... vagy talán valós(?) eset alapján.

Az eredeti, angol nyelvű verzió kicsit hosszabb, még egy rövd jelenetet tartalmaz:

0 Tovább

Most aztán megmutatom...

blogavatar

Most aztán megmutatom... azokat a videókat, amelyekre szívesen felhívnám mások figyelmét, mert meghökkentettek, megnevettettek, elérzékenyítettek, elgondolkodtattak...

Utolsó kommentek