Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trükkös szombat: Hogyan pakoljunk be hatékonyan egy bőröndöt?

Trükkös szombat

Elsősorban férfiaknak lehet hasznos az alábbi videó, de a nők is ellophatnak egy-egy ötletet. Bár a videó narrációja angolul van, talán nem kell sokat magyarázni... Ha az övet a gallérba tesszük, nemcsak helyet spórolhatunk, de a gallér összenyomódását is megakadályozza. A kábeleket, memória kártyákat - a videó készítője szerint - érdemes egy szemüvegtokba tenni, így minden egy helyen van. A zakó kifordított állapotban való összehajtása megóvja a ruhadarab külsejét a szennyeződéstől, sérüléstől. Végül, a bőröndre az üzletemberek névjegykártyájukat is feltehetik.

0 Tovább

Az élelmiszeripar trükkjei

megdöbbentő dokumentumfilm

Jó pár hónapja láttam 'Az élelmiszeripar trükkjei" c. német dokumentumfilmet (NDR) a Duna TV-n. Igazán érdekes!!! Azóta megtaláltam a YouTube-on is, hát gondoltam, a hétvégi nagybevásárlás előtt megosztom másokkal is.

0 Tovább

Cheryl Kelley élethű festményei

megdöbbentő művészet

Az amerikai Cheryl Kelley olyan festményeket készít, melyeken nemcsak hogy élethűek az autók, de a fényezésen és a krómon visszatükröződő környzet is megjelenik. Legtöbbször az az érzésem, mintha egy autó show-n lennék, és a jól megvilágított csarnokban lévő autókat vagy a róluk készült fotókat nézegetném. Eddigi munkái: link.

Így dolgozik Cheryl Kelley:

Interjú (angolul!) a művésszel:

0 Tovább

Nosztalgia szerda: Gyémánt 

A Kimnowak együttes Gyémánt c. számát (1996) választottam a mai napra... a Budapest Voices előadásában. ez egy igazán gyönyörű feldolgozás lett! Szerintem a legjobb, ha valaki először csak meghallgatja a dalt, de véletlenül sem nézi a videóklippet. Nagyon kellemes, megható, lágy a dallam. Aztán EXTRA hatásként jöhet a klip is!

Kimnowak: Gyémánt (eredeti videóklip):

0 Tovább

Flashmob télen??? Igen!

Flashmob télen? Nagykabátban? Ne mááár! Mégis! Toledóban a 2016. év első hónapjaiban tartották sok-sok résztvevővel ezt a flashmobot. Egyszerűen jókedvet csinálnak...

0 Tovább

Most aztán megmutatom...

blogavatar

Most aztán megmutatom... azokat a videókat, amelyekre szívesen felhívnám mások figyelmét, mert meghökkentettek, megnevettettek, elérzékenyítettek, elgondolkodtattak...

Utolsó kommentek