Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trükkös szombat: Lábos trükkök

Az alábbi videó készítője azt szedte össze, hogy a konkrét főzésen kívül mi másra jó még egy kisebb, magas falú lábos. Az angolul nem beszélők kedvéért a videó alatt felsorolom az egyes lehetőségeket. Az angolul tudók pedig azért olvassák el, mert egyik-másik ötlethez van hozzászólásom...

Mire is jó tehát ez a lábos:

2 Tovább

Trükkös szombat: Hogyan pakoljunk be hatékonyan egy bőröndöt?

Trükkös szombat

Elsősorban férfiaknak lehet hasznos az alábbi videó, de a nők is ellophatnak egy-egy ötletet. Bár a videó narrációja angolul van, talán nem kell sokat magyarázni... Ha az övet a gallérba tesszük, nemcsak helyet spórolhatunk, de a gallér összenyomódását is megakadályozza. A kábeleket, memória kártyákat - a videó készítője szerint - érdemes egy szemüvegtokba tenni, így minden egy helyen van. A zakó kifordított állapotban való összehajtása megóvja a ruhadarab külsejét a szennyeződéstől, sérüléstől. Végül, a bőröndre az üzletemberek névjegykártyájukat is feltehetik.

0 Tovább

Trükkös szombat: Hogyan hámozzunk meg helyesen egy narancsot?

Trükkös szombat

 A narancs és a mandarin hámozásával mindig az a bajom, hogy az ember ujjain egy ragadós, narancsásrgás bevonat rakódik le, bemegy a köröm alá, és nehéz lemosni, a köröm alól pedig kiszedni. Az alábbi videóban egy fiatalember megmutatja, hogyan érdemes narancsot pucolni. Jelentem, kipróbáltam a módszert, és valóban könnyebb így! :)

0 Tovább

Trükkös szombat: Esések Iskolája

Trükkös szombat sport Ma nem hagyományos life hack videót osztok meg, hanem arról lesz szó, hogy csökkenthetők az esés következtében előforduló sérülések. A rádióban hallottam a Dobrotka Béla-féle Esések Iskolájáról. A cél az, hogy a mozdulatsor gyakorlásával, bevésődésével egy megbotlás vagy épp hagyatt esés esetén automatikus a legkevesebb sérülést okozó módon tompítsuk testünk földre érkezését. Tanfolyamokat tartanak gyerekeknek (ovisoknak, iskolásoknak), sportolóknak, időseknek, és akár mozgássérülteknek is.

MTVA M4 Esések Iskolája - Női Rögbis lányokkal:

Szenior:

0 Tovább

Trükkös szombat: tippek bulihoz

Kivételesen nem kívánok semmit hozzáfűzni a videóhoz. Szerintem angol nyelvtudás nélkül is könnyen érthetőek a tippek.

0 Tovább
«
12

Most aztán megmutatom...

blogavatar

Most aztán megmutatom... azokat a videókat, amelyekre szívesen felhívnám mások figyelmét, mert meghökkentettek, megnevettettek, elérzékenyítettek, elgondolkodtattak...

Utolsó kommentek