Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Limbózási rekord... Shemika Charles átfér egy autó alatt

megdöbbentő rekord sport

A 22 éves Shemika Charles 2010 óta Guinness rekorder, amikor is a földtől 21,59cm-re lévő rúd alatt limbózott át. 14 évesen kezdte a limbózást, és a nagybátyja volt a trénere. Elég hamar kiderült hogy tehetsége van hozzá. (Édesanyja, Sherrie Charles is limbótáncos volt.) Shemika a videóban azt mondja, hogy 4 éve napi 6 órát gyakorol, és megpróbálja megdönteni saját rekordját.

0 Tovább

Trükkös szombat: Esések Iskolája

Trükkös szombat sport Ma nem hagyományos life hack videót osztok meg, hanem arról lesz szó, hogy csökkenthetők az esés következtében előforduló sérülések. A rádióban hallottam a Dobrotka Béla-féle Esések Iskolájáról. A cél az, hogy a mozdulatsor gyakorlásával, bevésődésével egy megbotlás vagy épp hagyatt esés esetén automatikus a legkevesebb sérülést okozó módon tompítsuk testünk földre érkezését. Tanfolyamokat tartanak gyerekeknek (ovisoknak, iskolásoknak), sportolóknak, időseknek, és akár mozgássérülteknek is.

MTVA M4 Esések Iskolája - Női Rögbis lányokkal:

Szenior:

0 Tovább

Fotószerű rajz Lionel Messiről

sport megdöbbentő

Több olyan videóba is belefutottam, ami  szabadkézi rajzokat és elkészítésüket mutatta, melyek végeredménye fotószerű kép volt. Csodálom az ilyen képességgel és tanult technikával rendelkező művészeket. Én például embert sohasem voltam képes normálisan lerajzolni.

0 Tovább

Forma-1-es autó motorjának hangja elektromos gitárral

Forma-1-es versenyautó hangja elektromos gitárral? Igen! Mario Torrado 2010 márciusában töltötte fel első videóját, amiben Fernando Alonso Bahrainben futott körét utánozta le gitárjával. Sokáig ragaszkodott ahhoz, hogy csak Alonso köreit adja elő, majd bemutatta a legjobb kanyarokat, más versenyzők egy-egy körét, a különbséget a V10-es, V8-as és V6-os motorok hangja között vagy éppen azt, hogy még a szúnyog zümmögése is utánozható gitárral.

Én elsőként azt a videót láttam, amiben Rubens Barrichello 2004-es monzai körét mutatja be, mellyel a brazil versenyző megszerezte az első rajthelyet.

És akkor most jöjjön két videó a valódi motorhanggal:

0 Tovább

Akiknek sikerült...

Rengeteg videó van arról, amikor egy jónak tűnő produkció rosszul sül el, és az illető pórul jár, megsérül, de legalábbis bizonyára fájdalmas tanulság számára az, hogy valamit elrontott. Most egy olyan összeállítást osztok meg, amiben ennek ellentéte a fontos, azaz a produkció sikerült.

0 Tovább
«
12

Most aztán megmutatom...

blogavatar

Most aztán megmutatom... azokat a videókat, amelyekre szívesen felhívnám mások figyelmét, mert meghökkentettek, megnevettettek, elérzékenyítettek, elgondolkodtattak...

Utolsó kommentek