Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Limbózási rekord... Shemika Charles átfér egy autó alatt

megdöbbentő rekord sport

A 22 éves Shemika Charles 2010 óta Guinness rekorder, amikor is a földtől 21,59cm-re lévő rúd alatt limbózott át. 14 évesen kezdte a limbózást, és a nagybátyja volt a trénere. Elég hamar kiderült hogy tehetsége van hozzá. (Édesanyja, Sherrie Charles is limbótáncos volt.) Shemika a videóban azt mondja, hogy 4 éve napi 6 órát gyakorol, és megpróbálja megdönteni saját rekordját.

0 Tovább

Hogyan okozzunk meglepetést egy tehetségkutatóban?

megdöbbentő produkció A csinos, 37 éves Cristina Ramos énekesként vett részt a Got Talent España 2016-os válogatóján. Produkciójával egyes zsűritagokat már az elején elbűvölt, míg mást kicsit sem... aztán igyekezett ezt a zsűritagot is meggyőzni...

0 Tovább

Fotószerű rajz Lionel Messiről

sport megdöbbentő

Több olyan videóba is belefutottam, ami  szabadkézi rajzokat és elkészítésüket mutatta, melyek végeredménye fotószerű kép volt. Csodálom az ilyen képességgel és tanult technikával rendelkező művészeket. Én például embert sohasem voltam képes normálisan lerajzolni.

0 Tovább

29 fotó hírességekről, mielőtt még ismertek lettek volna

megdöbbentő

Mindig is szerettem régi képeket nézni családtagokról, ismerősökről, ismerős helyszínekről, és elmélkedni a változásokról. Nos, ez a videós összeállítás lehetőséget ad arra, hogy ismert emberek korai életéből ellessünk 1-1 pillanatot. Milyen volt például a 7 éves Robert De Niro, miért került fénykép a bűnügyi nyilvántartásba a 13 éves Cherről, milyen amerikai sportot játszott Fidel Castro a középiskolában, hogy festett a 19 éves Tommy Lee Jones amerikai foci szerelésben? (Sajnos a képek a méretarány-eltérés miatt kicsit torzultak a videóban, de azt gondolom, így is élvezhető a látvány.)

A képen látható személyek és információk:

0 Tovább

Forma-1-es autó motorjának hangja elektromos gitárral

Forma-1-es versenyautó hangja elektromos gitárral? Igen! Mario Torrado 2010 márciusában töltötte fel első videóját, amiben Fernando Alonso Bahrainben futott körét utánozta le gitárjával. Sokáig ragaszkodott ahhoz, hogy csak Alonso köreit adja elő, majd bemutatta a legjobb kanyarokat, más versenyzők egy-egy körét, a különbséget a V10-es, V8-as és V6-os motorok hangja között vagy éppen azt, hogy még a szúnyog zümmögése is utánozható gitárral.

Én elsőként azt a videót láttam, amiben Rubens Barrichello 2004-es monzai körét mutatja be, mellyel a brazil versenyző megszerezte az első rajthelyet.

És akkor most jöjjön két videó a valódi motorhanggal:

0 Tovább

Most aztán megmutatom...

blogavatar

Most aztán megmutatom... azokat a videókat, amelyekre szívesen felhívnám mások figyelmét, mert meghökkentettek, megnevettettek, elérzékenyítettek, elgondolkodtattak...

Utolsó kommentek